Maibritte Allsand

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mit navn er Maibritte Allsand. Jeg er billedkunstner og har mit eget atelier i Frederikssund.
Maleprocessen er for mig en fordybelses – og formidlingsproces. Hvert eneste værk fra min hånd er unikt og selvstændigt forstået på den måde, at hvert eneste værk fortæller og viderefortæller en historie ulig nogen anden.
Jeg fornemmer og sanser mange stemninger, strømninger og toner i verden – og det er disse elementer, der kanaliseres gennem mine penselstrøg, og danner værker med historik.
Min stil er transparent og fjerlet. Jeg maler oftest i lyse, douchede nuancer og har en særlig forkærlighed for de klare blålige nuancer. Mit ”varemærke” er de smukke menneskeportrætter – oftest af kvinder – som af sig selv gør opmærksom på deres eksistens og som jeg opfatter det som min mission af give liv på lærredet.

Jeg maler også abstrakte værker med inspiration fra naturen. Skoven, kysten, havet og vinden er kerneelementer i min inspiration, og de danner i samklang spændende abstrakte udtryk, som beskueren kan tolke egne oplevelser ind i.

Jeg arbejder i mange lag med akryl, collage, bejse, serigrafiktryk og papir. Jeg slutter altid mine værker af med at lakerer dem, så farverne træder smukt frem.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon +45 60 46 14 62.

www.artbyallsand.dk

maibritteallsand@gmail.com